De Bouwadvocaat Voorkomt juridische problemen of lost ze op

Over Ottilie Laan

Ottilie Laan - De Bouwadvocaat
Ottilie Laan, advocaat bouw- en vastgoedrecht

Bouwprojecten, samenwerkingen en overeenkomsten in de bouw en het vastgoed zijn vaak complex. Miscommunicatie, onduidelijke afspraken al dan in combinatie met niet genomen voorzorgsmaatregelen veroorzaken tijdens de bouw juridische problemen, vertraging, faalkosten, en – als partijen er samen niet uitkomen – geschillen.

Jammer, en meestal onnodig

Vaak loont het om vooraf juridische begeleiding in te schakelen bij een bouwproject, aanbesteding of vastgoedovereenkomst. Want controle vooraf is beter dan damage control – en goedkoper.

De advocaat voor professionele opdrachtgevers en opdrachtnemers in de bouw en het vastgoed

Ik ben Ottilie Laan, advocaat bij Bavelaar advocaten. Specialist in het civielrechtelijk bouw- en vastgoedrecht en sinds 2000 werkzaam als advocaat en bedrijfsjurist.

Ik adviseer, procedeer, schrijf en doceer over het civiele bouw- en vastgoedrecht. Door juridische kennis te combineren met veel ervaring, betrokkenheid, een scherpe blik en persoonlijke service voorkom ik bouwproblemen of los ik ze op.

Hulp nodig?

Klik hier voor een overzicht van mijn expertises of neem direct contact op - ook als u denkt dat u me nog niet nodig heeft.

Aanpak en kosten

Ik hanteer marktconforme tarieven. Iedere zaak is anders. En ieder advies is maatwerk. Ik adviseer en procedeer zo efficiënt mogelijk. No-nonsense en in heldere taal.  Op basis van mijn ervaring geef ik vooraf zoveel mogelijk een inschatting van de kosten, de haalbaarheid en de risico's. Als de zaak kansrijk lijkt, maar ook als de zaak weinig kans van slagen lijkt te hebben. Zo voorkom ik onnodige juridische trajecten en -procedures.

De Bouwadvocaat Voorkomt juridische problemen of lost ze op
Auteursrecht De Bouwadvocaat.
Het auteursrecht op de teksten op De Bouwadvocaat berust bij mr. O. Laan en wordt evenals de persoonlijkheidsrechten actief gehandhaafd.
Bij schending zal naast een verbod en rectificatie aanspraak worden gemaakt op schadevergoeding.
Neem contact op bij interesse in gebruik van teksten.